mail@lachcompany.nl

+31 (0)6 47 432 440

 

Ik wil niet in een hokje

Niemand wil graag in een hokje geplaatst worden. We willen ons vrij voelen. Zijn wie we zijn zonder dat daar allemaal labels opgeplakt worden. Herkenbaar toch?

Maar als je in een groepje zit met mensen die net zo functioneren als jij, die dezelfde voorkeuren hebben, zich over dezelfde dingen opwinden, dezelfde drijfveren en doelen hebben als jij, zul je merken dat dat hokje ook heel veel op kan leveren. 

 

Kleur Profilering

Kleurprofilering is een manier om mensen in te delen op basis van hun hersenprofiel. Iedereen heeft een dominatie in de hersenen vanwaaruit je gedreven wordt.

Als je een dominante rechter hersenhelft hebt, dan ben je open, communicatief, verbindend. Heb je de dominantie links liggen dan ben je meer zakelijk, nuchter en effectief.

Ligt je dominantie voor in je hersenen dan zie je de toekomst, ben je bezig met doelen realiseren en vooruit komen. En als je dominatie achter ligt weet je waar we vandaan komen, wat onze waarden zijn en dat we niet alles weg moeten gooien in onze drang naar vooruitgang.


  
   

 

 Vrijheid door beperking

Je kunt vrijheid pas goed ervaren als je weet waar de grens ligt. Juist door de beperking te zien en ervaren van het hokje waar jij van nature in zit zul je merken dat er andere hokjes zijn waar jij niet in zit en dat ook die hokjes een functie hebben die voor het geheel van belang is. 

Weten wie je bent en hoe jij bij voorkeur communiceert is zeer waardevol. Weten hoe je collega's communiceren, wat hun drijfveren zijn en waarom ze functioneren zoals ze functioneren kan een team een echte boost geven. 

 

Meer Weten

Als je meer wilt weten over de Kleurprofilering training neem dan contact met ons op.

 


  Doel:
  • Team ontwikkeling
  • Kennis van je eigen communicatie voorkeuren
  • Ontdekken waarom collega's functioneren zoals ze functioneren 
  Duur:
  • 1 dagdeel 
  Deelenemers:
  • 5 tot 50 personen 
  Kosten:
  • op aanvraag 

  


Naar vorige pagina   Naar beginpagina

 

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl