mail@lachcompany.nl

+31 (0)6 47 432 440

 

Goedkope Goeroe

De Goedkope Goeroe is een vrolijke, frisse en actieve training waarbij we het bewustzijn steeds weer prikkelen om 'in het moment' te zijn. Op een luchtige en concrete manier werken we met energie, emoties, stilte, ruimte en richten we de blik steeds meer bij onszelf naar binnen.  

   

Uitgangspunt van De Goedkope Goeroe is het idee dat je moet leren naar jezelf te kijken en luisteren als je een antwoord zoekt of ergens last van hebt.

Want je kunt wel klakkeloos achter andere goden, guru's en verlichte meesters aan lopen maar uiteindelijk komt het er op neer dat je moet gaan ontdekken wie jij bent, wat je denkt en voelt, wat je overtuigingen en je verlangens zijn, wat je voor waar en waarheid aanneemt en wat je ware Zelf is, om vervolgens te leren om met liefde en aandacht naar alles van jeZelf te kijken.  

 

Jij bent de belangrijkste Goeroe in jouw leven

 

Door jezelf in de rol van Goeroe te plaatsen stijg je als het ware uit boven het kleine menselijke leed, boven de zorgen van alledag en boven de ellende die we elke dag weer over ons heen gestort krijgen. Je plaatst jezelf in een ideale situatie waarin je op de top van je menszijn bent en precies weet hoe jij en jouw wereld in elkaar steken. 

De Goedkope Goeroe neemt je mee op een reis die van buiten naar binnen voert. Om vandaaruit te gaan ontdekken wat je kan doen en laten om die ideale situatie in de werkelijkheid van je dagelijkse leven dichterbij te kunnen brengen.

Dus wacht niet langer en sla het pad in naar ware verlichting.     

 to goeroe or not to goeroe thats the question

 

 

Meer weten

Wil je meer weten over de Goedkope Goeroe Training neem dan contact op.

 


  Doel:
  • bewustzijnsontwikkeling
  • leren naar jezelf te kijken
 
 Duur:
  • 2 dagdelen 
 
 Deelnemers:
  • 8 tot 30 personen
 
 Kosten:
  • op aanvraag 

 

 

Home

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl