mail@lachcompany.nl

+31 (0)20 75 22 800

 

Energisers

Energisers zijn er om zoals de naam het al zegt energie te geven. Vaak worden ze gebruikt aan het begin van een training, na een pauze of als deelnemers langere tijd stil gezeten of geconcentreerd geluisterd hebben.

Veel trainers zijn zeer bedreven in het verzorgen van hun eigen energiser. En er zijn ook vele energisers te vinden op het internet. Voordeel is dat je de energiser dan in kunt zetten wanneer jij het gevoel hebt dat de groep er aan toe is. Af en toe even een korte activiteit tussen de oefenstof door zorgt ervoor dat mensen even uit hun hoofd komen en de energie door het hele lijf gaat stromen.

Er zijn ook trainers die zich wat ongemakkelijk voelen als het om energisers gaat. Ze staan zonder problemen voor een zaal mensen om hun expertise door te geven maar deelnemers uit hun stoel halen en ze even iets met hun lijf laten doen is toch iets anders.

Voor die trainers kan Lachcompany uitkomst bieden. We worden geregeld geboekt om bij trainingen, congressen, lezingen of bijeenkomsten in korte tijd de aanwezigen een energie boost te geven. Dat kan ik kleine zaaltjes maar ook in grote theaterzalen voor grote groepen deelnemers.


Meer weten

ALs je meer wilt weten over onze Energisers neem dan contact met ons op. 


  Doel:
  • Energie gevend
  • kort en krachtig
  • als onderdeeel van een training, lezing, bijeenkomst 
  Duur:
  • 15 - 30 minuten 
  Deelnemers:
  • 5 - 500 personen 
  Kosten:
  • op aanvraag 

 

 

 Naar vorige pagina  Naar beginpagina

 

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl